Vandring

Som pilegrimer har vi del i en felles historie, en felles kultur og vi vandrer i den samme naturen. På vandringen møter vi nye steder, vi møter hverandre og vi møter oss selv. Vi utveksler tanker, opplevelser og erfaringer. For mange er pilegrimsvandring en religiøs vandring. Grensene for hva vi vil dele med andre setter vi selv. Og noen ganger går vi over grensene for å møte den andre.

Hvor går dine grenser? Hvor langt vil du gå? Hvor mye kan du bære? Hvilken vei går du i ditt liv? Hvilke fotavtrykk ønsker du skal stå igjen etter deg? Er det tid for å krysse noen grenser, finne en annen vei?

Det er spørsmål pilegrimsvandring utfordrer deg på. Noen ganger må vi krysse grensene inn i det ukjente. Gå mot det vi ikke kan se, men som vi aner, tror, håper, ja kanskje vet finnes. Gå mot nye horisonter!

Vi har delt opp leden mellom Bønsnes og Lillehammer i sju strekninger, og i menyen til venstre kan du lese om hver og en av de. På hver av disse vil du også finne en detaljert beskrivelse av leden, som kan være til hjelp når du vandrer. Her finner du også annen vandringsrelatert informasjon.

Vandring i regi av Pilegrimssenteret Granavollen og/eller Pilegrimsfellesskapet RIHATO finner du informasjon om på siden "kalender", samt i menyen til venstre.

Er dere en gruppe som ønsker vandreledelse av Pilegrimssenteret Granavollen eller ønsker dere å bli utsendt eller mottatt av pilegrimsprest, ved en enkel seremoni eller friluftsgudstjeneste, ta kontakt.