Pilegrimssenteret til Grüne Woche

24.-29.januar finner du oss på den store opplevelses- og matmessen Grüne Woche i Berlin.

Foto: Torhild Haugann

Landbruks- og matdepartementet skriver på sine nettsider at den norske deltakelsen på Grüne Woche er et ledd i å bygge Norge som mat- og reiselivsnasjon. I 2017 er det representanter fra Fjordnorge, Sørlandet og Osloregionen som representerer Norge. Pilegrimssenter Granavollen er invitert til å delta på standen til Osloregionen. Les mer om den norske deltakelsen her: Link Landbruksdep.

Ingrid Jutta Høvik har allerede pakket tyske brosjyrer, og funnet frem en norsk strikkegenser - jeg er klar for å reise på gjenbesøk til våre tyske venner, sier Høvik. Siden Pilegrimssenter Granavollen ble etablert i 2010 har antall vandrere økt for hvert år, både norske vandrere og utenlandske besøkende. Tyskland har toppet statistikken for utenlandske pilegrimer hvert år, derfor ser jeg spesielt frem til å besøke nettopp Tyskland med pilegrimsstaven i hånd, fortsetter Høvik.

Dette er første gang Pilegrimssenter Granavollen deltar på Grüne Woche, og vi ser frem til å stifte nye bekjentskaper og arbeide på tvers av næringer og regioner. Vi vil gjøre vårt ytterste for å bidra til løfte frem norske opplevelser i sin helhet, og pilegrimsvandring spesielt - og håper vi får rik anleding til nettopp det.

Pilegrimssenter Granavollen representeres ved Ingrid Jutta Høvik og Jane Dahl Sogn, i tillegg deltar lokale frivillige.

Pressemeldinger finner du her: Link Fylkesmannen.